Friday, December 17, 2010

ChurpChurp | Social Share » The Celcom Everyone Sale is back! (Preview)

0 comments
ChurpChurp | Social Share » The Celcom Everyone Sale is back! (Preview)

Thursday, November 18, 2010

Salam Aidil Adha

1 comments



Salam Aidil Adha....
Hari raya aidil adha orang sibuk korban, aku sibuk g berjalan, bukan ape tujuan sebenar nak pergi lawat kakak kat kuala lumpur alang jalan2 la gak g one utama n ikano saje buang mase..

Tuesday, November 16, 2010

Holiday !!!!!

0 comments

Cuti semester bermula lagi , semestar yg sgt memenat kan byk benda berlaku n byk benda baru dpt belajar. Semua yg berlaku sam ni harap x kan berlaku lagi pada mase dpn. Tapi walaupun dah cuti byk nye la benda nak kena wat. Adoi cuti pun x macam cuti, x pe la nak wat mcm mane first mission cuti ni baiki keta yg dah rosak next akan difikirkan.....

Monday, October 4, 2010

SoRRy.....

0 comments
Sorry kawan lame x update blog , byk keja skit la dah msk degree ni
Insyaallah akan kembali menulis blog ini blk secepat munkin.....

Sunday, July 18, 2010

Jimy & Jojo

1 comments
Akhirnya dpt gak membela 2 ekor hamster. Binatang yang sekian lame nak bela akhirnya dapat gak hadiah dr seseorang.

Umah my Hamster

Jimy n Jojo

video

Sunday, May 16, 2010

Kereta Kena Pecah

1 comments


Tak ku sangka-sangka parking kereta di tepi jalan yg ramai org lalu pun kena...

Kejadian ni berlaku sewaktu sedang makan di restoren di Padang Jawa. Aku parking keta di bahu jalan dan pergi makan diseberang jalan dan keta aku betul2 di hadapan kedai makan itu. Kejadian yg berlaku kira2 ja 1945 mmg btl2 mengejutkan aku. Ketika itu org ramai sdg sibuk untuk membantu lori yg ingin memesuki lorong sempit dan aku rase ketika itu org memecahkan cermin tingkap keta aku. Apa yg menyedihkan beg yg br aku beli telah dicuri. Mlm itu jugak aku pergi membuat laporan di balai polis Shah Alam.

Pengajaran

Jangan tinggalkan barang di dalam keta

Wednesday, April 21, 2010

VORG 2.1

1 comments

Sistem pengurusan aktiviti harian yg di cipta oleh aku, Hakim n Liyana.
Untuk mendapatkan nye sila download di sini.

Monday, April 19, 2010

First Sam In Degree

0 comments

Pejam celik pejam celik dah nak abis dah sem pertama degree....hmmm... byk benda dah berlaku sepanjang sem gembira, sedih, pahit dan manis semua ade. Semua yg berlaku akan di jadikan sebagai pengalaman hidup untuk aku trs maju kehadapan.Thanks to member2 baru walaupun baru kenal tp byk membantu menjalani degree ni.


Tuesday, March 9, 2010

ICT

1 comments
Tarikan terbaru di Shah Alam ICT, bg org yg suke mengambil gambar dan melihat lampu-lampu yg pelbagai warna dijemput dtg ke ICT yg terletak di Seksyen 7 Shah Alam.....


aku, kak su, kak syema & mad
(pengambil gambo : Kak Ana)



Tuesday, February 23, 2010

My Birthday

1 comments
24 Februari 2009 genap usia ku 21 tahun dan ini adalah hadiah yg aku terima
hehehehehehehehehe

Tuesday, February 9, 2010

Just Love This Song....

1 comments

Buat Aku Tersenyum Lyrics by Sheila On 7

Datanglah sayang dan biarkan ku berbaring
Di pelukanmu walaupun tuk sejenak
Usaplah dahiku dan kan kukatakan semua

Bila kulelah tetaplah disini
Jangan tinggalkan aku sendiri
Bila kumarah biarkanku bersandar
Jangan kau pergi untuk menghindar

Rasakan resahku dan buat aku tersenyum
Dengan canda tawamu walaupun tuk sekejap
Karna hanya engkaulah yang sanggupkatakan aku

Karna engkaulah satu-satunya untukku
Dan pastikan kita selalu bersama
Karna dirimulah yang sanggup mengerti aku
Dalam susah ataupun senang

Dapatkah engkau s'lalu menjagaku
Dan mampukah engkau mempertahankanku

Bila kulelah tetaplah disini
Jangan tinggalkan aku sendiri
Bila kumarah biarkanku bersandar
Jangan kau pergi untuk menghindar

Friday, January 22, 2010

DeGree..NeW LiFe....

3 comments

4.1.2010
Bermulanya sesuatu yg baru dlm hidup aku, melangkah ke alam belajar semula setelah praktikal selama 4 bulan dan cuti selama 2 bulan. Sesuatu titik sejarah baru terlakar dan akan menjanji penentu kepada masa depan kehidupan aku. Sarjana Muda Komputer Sains menjadi pilihan kerana itu lah minat aku. Rakan-rakan kelas lame semasa diploma yg telah berpecah mengikut pilihan kursus yg mereka minat cuma hanya 4 dari mereka memilih kursus yg sama dan sekelas dengan ku. Walaubagaimanapun hubungan persahabatan yg terjalin aku harap tidak akan putus.

Rasa berbeza sedikit dengan suasana kelas baru, dengan rakan-rakan baru yg dtg dari merata-rata tempat, dengan umur yg berbeza, akan tetapi mereka mmg sempoi n best. Dengan bermula pengajian baru ini, dengan semangat baru aku harap aku akan cuba sedaya upaya dalam mengejar cita-cita aku supaya menjadi insan berguna di masa hadapan.